miercuri, 1 noiembrie 2017

Ce avataje aduce serviciul de colantari auto


Trebuie sa dai click aici sa vezi cate avantaje aduce serviciul de colantari auto, care devine din ce in ce mai popular, iar numerosi soferi apeleaza la acesta pentru a-si personaliza masinile. Procedura e foarte simpla si aduce mai multe avantaje, atat din punct de vedere financiar, dar si al posibilitatilor puse la dispozitie.

Costuri mici
Pentru colantarea integrala a unei masini de dimensiuni medii precum Volkswagen Golf, Opel Astra sau Ford Focus, se percepe un pret de circa 1.200 de lei, in timp ce pentru a vopsi aceeasi masina pretul este de minim 4.500 de lei, ceea ce presupune ca se fac economii considerabile.

O multime de optiuni
De asemenea, clientii au la dispozitie o multime de optiuni de personalizare, autocolantele fiind foarte variate, de la cele mai simple, clasice, care imita vopseaua metalizata, pana la cele mai complexe sau mate, care sunt foarte populare, iar tarifele nu variaza mult in cazul acestora. Cu alte cuvinte, soferii au ocazia de a-si pune in aplicare cele mai creative idei.

Usor de aplicat
Unul dintre avantajele principale este acela ca procedura e foarte simpla si se pune in aplicare in decurs de numai cateva ore, alocandu-se circa 15 minute pentru a colanta fiecare element de caroserie. Mai mult, la fel de simplu este ca autocolantul sa fie indepartat sau inlocuit, lucru care poate fi foarte util atunci cand masinile sunt zgaraiate si se doreste remedierea lor.

Durabilitate

Daca vei da click aici sa vezi mai multe despre procedura de colantari auto vei constata si faptul ca autocolantele pot fi de mai multe tipuri, iar durata de viata a acestora variaza in functie de varianta aleasa. Unele se prezinta in conditii optime pana la 2 ani, dar bineinteles, sunt si cele mai accesibile din punct de vedere financiar, in timp ce altele aduc o garantie de 5 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu