marți, 24 octombrie 2017

Magazinele s-au umplut de lenjerii tac

Colectia de lenjerii Tac propusa de Talis este ideala in orice dormitor si va multumi pana si pe cele mai pretentioase persoane. De asemenea, cu totii stim ce rol important joaca acestea in fiecare locuinta, motiv pentru care intotdeauna trebuie sa ne orientam catre cele mai calitative optiuni. Lenjerii de pat se gasesc in toate magazinele, insa de multe ori se pierd ore intregi pana sa fie alese cele mai potrivite variante, astfel ca e mult mai simplu si mai rapid la Talis, unde o comanda se poate plasa imediat.

Diferite modele

De la cele mai simple, pana la cele cu imprimeuri care mai de care mai distractive, aceste lenjerii Tac propuse de Talis sunt ideale intotdeauna si sunt disponibile in toate marimile necesare, pentru paturi de o singura persoana, de dimensiuni medii sau king size.


Calitate superioara

In plus, calitatea nu va dezamagi niciodata la Talis, pentru ca toate produsele sunt confectionate din cele mai bune materiale, motiv pentru care lenjeriile asigura un aspect grozav, dar si un grad ridicat de confort, lucru esential intotdeauna. Mai mult, acestea promit o lunga durata de viata, in timp ce intretinerea e foarte simpla.

Intretinere rapida

Instructiunile sunt mentionate pe ambalaj, astfel ca este important sa se evite substantele de inalbire si detergentii de o calitate proasta, in timp ce masina de spalat trebuie setata la cel mult 40 de grade pentru protejarea flexibilitatii fibrelor. In acelasi timp, calcatul este permis, insa la o valoare de maxim 120 de grade pentru ca imprimeurile sa nu se deterioreze.


Comanda acum


Poti sa plasezi acum o comanda la Talis, pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa pe site se gasesc si foarte oferte, precum cea 1+1 gratis, iar de fiecare data cand sunt achizitionate produse in valoare de minim 399 de lei transportul este gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu