luni, 20 noiembrie 2017

Ce fel de camera spion poti alege


O camera spion nu reprezinta un dispozitiv de domeniul SF-ului, ci este accesibil pentru oricine si poti sa vezi aici o multime de modele, care sa indeplineasca nevoile si preferintele tuturor. Oricare ar fi varianta aleasa, toate sunt foarte usor de folosit si au avantajul ca sunt foarte discrete, motiv pentru care e imposibil sa fie detectate de catre cei din jur.

Diferite forme
In functie de nevoi, pot fi alese dispozitive care se prezinta sub diferite forme, de la mouse-uri, brelocuri, sepci, stick-uri USB, ceasuri, ochelari de soare si nu numai, iar fiecare dintre acestea sunt foarte discrete, motiv pentru care nu vor da niciodata de banuit.

Usor de folosit
Totodata, fiecare dintre acestea sunt foarte usor de folosit, astfel ca dispun de unul sau cel mult doua butoane prin care se activeaza si se porneste sau opreste inregistrarea, totul fiind foarte intuitiv.

Caracteristici
Bineinteles, caracteristicile difera de la un model la altul, insa poti sa alegi un spy cam care dispune de suficienta memorie incat sa se poata monitoriza pret de cateva ore, fara oprire. De asemenea, fiecare dintre acestea dispun de un sistem eficient de salvare automata a fisierelor atunci cand bateria este descaracata.

Alege iUni
Asadar, poti sa vezi aici la iUni o gama foarte variata, pentru toate preferintele si ai ocazia fie de a plasa o comanda online in cel mai scurt timp, fie de a testa produsele in showroom-ul din capitala pentru a fi intotdeauna sigur de alegerea facuta.

Profita de oferte
Merita sa profiti de ofertele disponibile, dar si de preturile accesibile pentru toate buzunarele. Promotiile fac ca tarifele sa scada si mai mult, devenind foarte avantajoase, insa cine comanda produse a caror valoare depaseste pragul de 500 de lei se va bucura de transport gratuit prin curier pe intreg teritoriul tarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu